Mohär

Lijst Rooster
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Baltic Star
Baltic Star garen is een klassieke winter garen, geschikt voor breien van kleding voor volwassenen e..
Vezelgehalte 80% acryl, 10% mohair, 10% wol
Garen Gewicht 1 Super Fine - Light Fingering
2,46€
Barcelona Light Yarn
..
Vezelgehalte 62% acryl, 26% polyester, 12% mohair
Garen Gewicht 5 Bulky - Chunky - Craft - Rug
2,49€
-50%
verkoop
Combo Mink
-50%
..
Vezelgehalte 60% poliamid, 18% acryl, 10% poliester, 5% mohair, 7% metall
Garen Gewicht 4 Medium - Aran - Afghan - Worsted
6,38€ 12,77€
Lucy Natural
..
Vezelgehalte 80% premium acryl, 10% mohair, 10% polyester
Garen Gewicht 5 Bulky - Chunky - Craft - Rug
11,44€
Rowan
..
Vezelgehalte 80% acryl, 10% mohair, 10% polyester
Garen Gewicht 4 Medium - Aran - Afghan - Worsted
2,02€
Sea Pebbles
Sea Pebbles, is een interessante samenstelling van garens met acryl, mohair en alpaca vezels. Uniek ..
Vezelgehalte 75% acryl, 15% mohair, 10% alpaca
Garen Gewicht 4 Medium - Aran - Afghan - Worsted
2,58€
Special Moheir
..
Vezelgehalte 75% acryl, 25% mohair
Garen Gewicht 1 Super Fine - Light Fingering
1,84€
Super Angora
..
Vezelgehalte 50% polyester, 35% wol, 15% mohair
Garen Gewicht 0 Lace-Fingering
0,79€
Universal
..
Vezelgehalte 50% zijde, 40% merino, 10% mohair
Garen Gewicht 1 Super Fine - Light Fingering
2,43€

Is dat mogelijk om warm te blijven in de koude winter in trui, die is gebreid van de mooiste, niet te zwaar garen? Natuurlijk, als dit garen bevat een mohair vezels, een populaire vorm van natuurlijke wol. Vooral stijlvolle en elegante look heeft een gebreide stof van warm, duurzaam en tegelijkertijd zeer delicaat, fijn garen met mohair vezel. De natuurlijke eigenschappen van mohair zijn echt uniek. Vanwege de lange, dunne en holle vezel mohair is een uitstekende thermische isolator. De vezel is niet stekelig en het veroorzaakt geen irritatie, maar als je huid erg gevoelig is raden wij aan het testen van het door het aanraken van de hals of pols voor de aankoop.

Mohair opneemt en verdampt het vocht zeer snel.

Het garen kan gemakkelijk worden geverfd, zelfs in de lichtste kleuren; zo kunt u de juiste kleur, schaduw, naast de vezel kan ook een mooie kleur. Op hetzelfde tijdstip elke mohair kleur is veredeld door de specifieke rokerige tint en een natuurlijke glans.

Echter, natuurlijke mohair garen kan niet worden gekenmerkt door een grote kracht in, zodat de mohair is beter in combinatie met de vezels van wol, zijde of nylon. Het garen kan bevatten van 10 tot en met 83 procent van de mohair-vezel. Dit maakt het krijgen van een garen van een hoge elasticiteit en veerkracht. Een garen dat bevat mohair-vezel is zeer dun en licht en daarom is het economisch breien. Delicate en zachte vezels van licht en gewichtloos mohair ziet er luxe en elegante, het past in manufacturen.

U kunt breien niet alleen mooie kleding van mohair, maar ook originele accessoires: delicate sjaals, capes, stola ' s, jassen en jurken, vesten en jassen, sieraden en exclusieve jurken voor het maken van poppen.

Garen bevat mohair dat kan zo dun als ragfijne alsmede voor het breien van dikker en warmer volume van de producten.

Garen bevat mohair dat kan zo dun als ragfijne alsmede voor het breien van dikker en warmer volume van de producten.

Het breien van de elastische doek en zacht met de naalden is meer populair. Om te "leven" het en maken zachter, groter naalden zijn voorkeur. Haken is vereist grote consumptie van het garen, maar in dit geval zijn de dingen blijken bijzonder mooi.

De mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende technieken en soorten van het garen zal maken van de originele modellen: het volume van producten met dunne mohair kant. U kunt breien, mals en doorschijnend doek met een single ply, of dichter en fuzzy model in twee lagen.

Met mohair vezel Producten vereisen een speciale verzorging. Week de kleding met shampoo of een speciale abstergent verzachtend bij kamertemperatuur gedurende 20 minuten. Daarna grondig spoelen en droog en op kamertemperatuur. Strijken is niet aanbevolen is, kunt u stoom deze soorten producten, van op een afstand van 1 cm.

Nieuwe klant.

Een account aanmaken

Door een account aan te maken kunt u sneller en makkelijker bestellen. Daarnaast kunt u uw eerdere en huidige bestellingen eenvoudig bekijken.

Verder

Terugkerende klant.